deutschenglish


       Vállalkozásunk célkitűzése, hogy Velence és környékének természeti adottságait megismertesse, mi több megszerettesse azokkal, akik szabadidejüket vízparti/hegyvidéki környezetben szeretnék eltölteni. A Magyarország középnyugati részén fekvő Fejér megyének egyik leghangulatosabb települése Velence, kellemes tópartjával, árnyas parkjaival, nyugalmával ideális hely a pihenéshez. Igazi különlegessége Velencének, hogy a legkülönbféle szórakozási lehetőségek is nagyon közel megtalálhatóak (pl.: horgászat, erdőjárás, múzeumok, vitorlázás, cross country, koncertek, gyógyfürdő).

       A tótól (légvonalban 250m) sétálva 5 percre található a ház. Az erkélyről a tóra tekintő panorámával. A nyaralóban 3 db 2 ágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére valamint egy étkező/nappali szoba. A apartmanhoz tartozik WC, fürdőszoba, nappali kábel TV-vel, étkező, és egy teljesen felszerelt konyha. A terasz, a földszinten fedett tornác teszi kellemesebbé az itt eltöltött napokat. A kertben sütési-főzési lehetőség, a gépkocsiknak zárt parkoló. Velence megközelíthető Budapestről az M - 7-es autópályán (45 km). Székesfehérvártól 16km-re található. Tömegközlekedéssel pedig 1 óra 20 perc alatt lehet elérni, vonattal a Déli - pályaudvarból, illetve autóbusszal a Népligeti autóbusz pályaudvarról indulva. (Részletes menetrendek a LINKEK menüpont alatt találhatók.) A Balaton felől az M7-s autópályán át.

       "A legnagyobb elégtételt az nyújtja számunkra, ha a megelégedett vendégeink továbbadják házunk jó hírét a rokonaik és barátaik körében, valamint megtisztelnek bennünket azzal, hogy máskor is a mi szolgáltatásainkat veszik igénybe."