deutschenglishEz a menüpont egy "formanyomtatványt" és egy naptárat tartalmaz valamint az "apró betűs" részeket. A formanyomtatvány kitöltése/elküldése után kapjuk meg mi az Ön helyfoglalási igényét. Ezt követően illesztjük be a naptárba a helyfoglalást. Foglalásütközés esetén a később foglalóval felvesszük a kapcsolatot e-mailben. A +36-30-654-3514-es telefononszámon érdeklődhet a szobafoglalásról.

Ajánlatuk felkeltette az érdeklődésemet a Velencei apartman iránt, ezért szeretném:
 év  hónap  naptól
 év  hónap  napig
 személy részére lefoglalni.
Elérhetőségem:
 Név:
 Email:
 Levelezési cím:

     Tudomásul veszem, hogy a helyfoglalások visszaigazolása időrendi sorrendben történik. A szolgáltatót semmilyen (jogi vagy anyagi) felelősség nem terheli a helyfoglalás elutasítása, felmondása esetén.Abban az esetben ha "ütközés" lépne fel a helyfoglalásban lehetőség szerint megpróbálunk időpontot egyeztetni és elküldjük Önnek azon időpontok listáját amelyek még szabadok.

     Tudomásul veszem amennyiben a megrendelés visszaigazolását követően a kezdőnap 18.00 órájáig nem foglalom el a szállást az előzetes helyfoglalás érvényét veszti.

     Tudomásul veszem, hogy ezen a honlapon található adatok és információk tájékoztató jellegűek ezektől való eltérés (minden odafigyelésünk ellenére) elképzelhető.

     Tudomásul veszem, hogy abban az esetben ha nem a teljes appartmant igénylem a tulajdnosnak lehetősége van a szabad (minimum 1 szoba illetve 2 ágy) férőhelyeket kiadni.